ACCESS BARS® DELAVNICA

Kaj če je sedaj čas, da se nehate pretvarjati, da niste dovolj močni/pogumni/sposobni in si končno priznate svojo veličino?

Kaj če svet potrebuje točno vas in vaše darove, da se globalno zgodi sprememba na bolje?

Kaj če je sedaj čas za nove vas in nov svet?

Na delavnici se boste naučili tehnike Access Bars®, ki ima potencial, da spremeni vsa področja, ki ste jih pripravljeni spremeniti. Ja, tudi tista, kjer se trudite že leta in leta pa ni napredka.

Kar je najboljše pri tem pa je, da se vam ni potrebno poglabljati v travme in drame iz preteklosti, da dosežete željeno spremembo, temveč se samo prepustite in uživate.

Ste pripravljeni raziskovati kaj vse je mogoče, ko izberemo biti potentni in ne (več) patetični?

Access Bars je temeljno orodje Access Consciousness-a, ki počisti vsa mesta v vas, kjer ste se zataknili in vsa prepričanja, ki vas ne opolnomočajo. Access Bars® predstavlja 32 točk na vaši glavi, katere stimuliramo z nežnim dotikom. Na ta način možgani preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Aktivira se samozdravljenje telesa in odpre se prostor novega zavedanja v vašem življenju. Z nežnim in sproščujočim pritiskom na točke na glavi se brišejo omejujoča prepričanja, stališča in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali. Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Access Bars® je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!

Predvsem je Access Bars® tehnika, ki vam da več sebe! Odstrani se namreč nepotreben balast, s katerim smo omejili svoje čudovito Bitje. Prenehate se ukvarjati s tem kaj mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati : Kaj jaz vem o tem / kaj si sploh želim v življenju / kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo?

Med delavnico boste dvakrat izvajali in dvakrat prejemali Access Bars®. Spoznali boste tudi ostala praktična orodja, ki bodo pripomogla k ustvarjanju nove, lepše prihodnosti za vas, za vaše bližnje in za cel planet.

Po opravljeni enodnevni delavnici pridobite mednarodni certifikat in naziv Access Bars® praktik. Barse lahko izvajate samostojno na svojih strankah ali bližnjih ter uporabljate na sebi ali pa se udeležujete Accessovih izmenjav.

Povezava do posnetka o Access Bars®
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw


Delavnica je namenjena vsem, ki veste, da je možno nekaj več. Vsem, ki si želite več svobode, lahkotnosti, sproščenosti in sreče.

ENERGIJSKI FACELIFT DELAVNICA

Kaj če je možno oboževati svoje telo?

Energijski Facelift je lifting za vaš obraz, vaše celo telo in vaše celotno življenje. Je eden od preko 60 različnih telesnih procesov Access Consciousness.

Izvaja se na dekolteju, obrazu in glavi z nežnimi dotiki. Po potrebi se uporablja tudi na stopalih ali drugih delih telesa.
Vpliva na celotno telo in v življenje prinese novo energijo, več dinamike, obilico sprememb in volje do življenja.

Je tehnika, ki počisti vsa mesta, kjer svojega telesa ne sprejemate v popolnosti, saj pripomore k temu, da se transformirajo vse sodbe in prepričanja o tem kakšno bi moralo biti vaše telo.

Nekateri poročajo o tem, da je facelift prinesel v njihovo življenje celo več sprememb, kot barsi. Uau! Kako je lahko celo še boljše, kot to?

Pri tem procesu se zažene preko 30 različnih energij, kot so : MTVSS, celični spomin itd. in je R-E-S-N-I-Č-N-O potenten.

Učinki Facelifta so :

svež in mladostnejši videz, napeta koža na telesu, gubice postanejo manj izrazite, izraz na obrazu je veliko bolj sproščen, umirjen, svež in sijoč. Poleg tega vpliva na obnavljanje notranjih organov, prsi, energizira telo, prinaša dinamične spremembe v življenje, večjo sposobnost prejemanja,…

Stranke so po Facelift tretmaju opazile:

več energije, manj gubic in strogih linij, izboljšan vid, sijoč videz, napetost obraznih mišic in celotne kože, hitrejše celjenje in omilitev brazgotin, bolj zdrava koža in celoten videz, omili mozolje in akne, obnavljanje notranjih organov, dinamične spremembe v življenju, živo in energizirano telo, več jasnosti, čvrstost in privzdig prsi, večjo sposobnost prejemanja, užitka in sprejemanja svojega telesesa.

Po opravljeni enodnevni delavnici prejmete Access Facelift® mednarodni certifikat in postanete Access Facelift® praktik.

Energijski Facelift® lahko izvajate samostojno na svojih strankah ali bližnjih ter uporabljate na sebi ali pa se udeležujete izmenjav.

Med delavnico boste dvakrat prejemali in dvakrat izvajali facelift tretma.

Ko spremenite odnos do svojega telesa, se spremeni odnos do vsega v vašem življenju.


REFLEKSOTERAPIJA DELAVNICA

Refleksoterapija temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem na te točke lahko sprostimo in uravnovesimo celotno telo. Tako spodbudimo samo-zdravilne sposobnosti telesa, ponovno se vzpostavita ravnovesje in harmonija v človeku.

Tehnika je namenjena boljšemu počutju, sprostitvi, poglabljanju odnosa s samim seboj in preseganju čustvenih, energetskih ter drugih izzivov.
Poteka na več nivojih: telesnem, čustvenem, energetskem in duhovnem.

V masažo stopal se bomo poglobili intuitivno, raziskovali bomo refleksne cone in opazovali kako se počutimo ob dotiku določenega predela na stopalu.

Med tečajem bomo meditirali, se na ta način povezali s samim seboj in Vesoljem ter tako pripravljeni vstopili v “prostor” iz katerega bomo izvajali refleksoterapijo.

Pričeli bomo z masažo na svojih stopalih, na ta način se razvija ljubezen in skrb do samega sebe. Nato pa si bomo masažo še izmenjali.

Prejeli boste krajši priročnik, “zemljevid stopal in dlani” ter potrdilo o opravljenem tečaju.

Če bi se želeli naučiti te enostavne, vendar zelo učinkovite tehnike, vabljeni, da se nam pridružite na tečaju!
S seboj lahko pripeljete moža/ženo. Saj je zelo dobrodošlo imeti maserja kar doma. Če bi želela, lahko tečaj organiziram samo za vaju!