Razhod je lahko (dokaj) enostaven – enodnevni specialni seminar (v živo in ONLINE)

ENODNEVNI SPECIALNI SEMINAR
Beseda odnos pomeni razdaljo med dvema točkama in ko pogledate večino odnosov, je to natančno tisto, kar se dogaja.
Projekcije, pričakovanja in sodbe na katerih so odnosi pogosto zgrajeni, ustvarjajo ločevanje in separacijo, namesto bližine in skupnosti in tako s časom uničijo odnos.
Toliko ljudi verjame, da je njihova sreča odvisna od tega, da so v odnosu. V resnici vam ni potrebno biti v odnosu z drugo osebo, da bi bili srečni.
Preprosto se lahko vsak dan izberete zbuditi srečni.
Odnos ni vir kreacije vašega življenja. Vi ste vir kreacije. Vi ste pobudnik spremembe. Vi ste tisti, ki lahko ustvarite življenje, ki si ga resnično želite in vi ste tisti, ki ste ustvarili življenje, kot ga imate sedaj.
Če bi radi imeli čudovit odnos, ne glede na to ali je to sami s sabo ali z nekom drugim, in ga do sedaj še niste bili zmožni ustvariti, prosim, ne odnehajte.
Kaj če bi zahtevali od sebe in prosili vesolje, da začnete drugače izbirati? In se prenehate soditi. Ne glede na to, kje ste ta trenutek, se stvari lahko spremenijo.
Kaj če izbrati odnos ne bi nujno pomenilo zagotoviti si varnost ali sigurnost in dolgoročnost?
Kaj če je bistvo odnosa v prijaznosti in skrbnosti in temu, da vedno opolnomočamo drugo osebo, da je veličastnejša, tudi če to pomeni, da morda lahko odide?
Seminar ‘Razhod je lahko (dokaj) preprost’ je povabilo, da se ne sodite kot nekaj manj, ko greste skozi proces razveze ali spremembe odnosa, ne glede na to ali gre za intimen odnos, poslovni odnos, prijateljstvo ali odnos katere koli vrste (npr. otroci, ki zapuščajo gnezdo…sindrom praznega gnezda, ali celo smrt ljubljene osebe).
Je povabilo k več lahkotnosti z razhodom in spremembo ter povabilo k nečemu večjemu.
Na tem seminarju boste dobili preprosta in pragmatična orodja, ki so zasnovana, da vam pomagajo z ustvarjanjem te lahkotnosti, skozi ne-obsojanje, več izbire, več prostora in več možnosti.
Gre za to, da vas opolnomočimo biti to, kar ste in izbrati svojo resničnost, ne glede na to, kaj se dogaja.
Je povabilo k prijaznosti, hvaležnosti, lahkotnosti, radosti in igrivosti.
Povabili vas bomo k svežim, novim načinom bivanja in ustvarjanja onkraj razhoda, v prostor bivanja, ki deluje za vas.
Kdaj: 31.7. od 9.30 do 17ih
Kje: Sečovlje (natančno lokacijo dobite po prijavi) in preko SPLETA
Cena: 320 Eur

The event is finished.

Date

Jul 31 2022
Expired!

Time

09:30
Go to Top