Lavylites –  za dvig zavedanja s čisto vibracijo svetlobe!

Lavylites kvantne kreacije nove dobe so izdelane iz naravnih izbranih sestavin z uporabo dobro nadzorovane vrhunske tehnologije.

Vsebujejo izvlečke zdravilnih rastlin, eterična olja, informacije mineralov, zlata, srebra in meteoritov ter preko 3000 ostalih informacij, ki pripomorejo k temu, da se telo vrne v ravnovesje.

Idejni oče izdelkov je dr. Tibor Jakabovics – inženir, izumitelj in raziskovalec, t.i. “poet v laboratoriju” , katerega vizija je svet brez bolečin, bolezni in smrti. Kreacije so plod njegovega več kot 20-letnega raziskovalnega dela in so klinično potrjene ter na voljo že v preko 30 državah po svetu.

Podjetje Lavylites je predano skrbi za dobrobit človeštva in narave. Na področju ekologije razvijajo standarde, ki so strožji od že znanih sistemov.

Za vse, ki iščete alternativo obstoječim sintetičnim preparatom, prisegate na naravno in želite spodbuditi proces samozdravljenja, pospešiti delo na sebi ali podpreti pri tem svoje bližnje.

Izdelki so primerni za vegetarijance in vegane. Le v enem izdelku je prisoten med.

So brez laktoze in glutena. Primerni so tudi za uporabo na živalih.

Postanite eden od mnogih zadovoljnih uporabnikov in se prepričajte v neverjetne, včasih skorajda čudežne učinke kvantnih kreacij Lavylites!

Pridružite se nam na eni od navdihujočih predstavitev.

Pošljite povpraševanje: kontakt