energijska terapevtka access bars na obali in na gorenjskem, radovljica

Sem refleksoterapevtka, certificirana facilitatorka Access Bars® in Access Energijski Facelift® (BF in AFF), CFMW, SOP praktik, certificirana angelska terapevtka, Usui Reiki mojstrica in učiteljica joge za odrasle in otroke.

Študirala sem socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč.

Sem soustanoviteljica prvega holističnega centra v Slovenski Istri.

Imam 20 let izkušenj na področju različnih holističnih tehnik za ustvarjanje kvalitetnejšega življenja.

Celostni pristop, ki ga uporabljam je edinstvena kombinacija različnih tehnik, začinjenih s ščepcem ali dvema intuicije in je individualno prilagojen vam in vašim željam.

Vse tehnike, ki jih uporabljam, so preizkušene na meni in tudi mnogih drugih. V moje življenje so prinesle veliko navdihujočih sprememb, novo svobodo in nov odnos, do vsega, kar je.

Nenehno pridobivam nova znanja od domačih in tujih učiteljev, saj sta osebnostna rast in širjenje znanja zame zelo pomembni prioriteti.

Pri petnajstih letih sem se začela zanimati za svet energij in vzhodnjaško filozofijo.

Takrat sem pričela vaditi jogo, ki sem jo kasneje začela tudi poučevati. Učiteljski tečaj hatha joga in mudre sem opravila pri Sabrini Meško phD.

Vodila sem tečaje joge za odrasle, otroke in tečaj družinske joge v Ljubljani ter na Primorskem.

Stalno učenje, raziskovanje sebe in čudovitih kotičkov našega planeta ter lastna izkušnja preseganja omejujočih vzorcev so me oblikovali v to, kar sem danes.

Sedaj z največjim veseljem posredujem učinkovite tehnike za več svobode in možnosti vam, saj obožujem delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe.

Tu sem, da vam stojim ob strani in vas opolnomočim v tem, kar resnično ste.

Ste veličastno bitje, ki je sposobno mnogo, mnogo več, kot ste si kdaj koli zamislili.

Je zdaj prišel čas, ko boste sebe postavili na prvo mesto in zasijali?

In če ne zdaj, kdaj?