Sem refleksoterapevtka, certificirana facilitatorka Access Bars® in Access Energijski Facelift® (BF in AFF), učiteljica joge za odrasle in otroke.

Študirala sem socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč.

Imam 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih in energijskih tehnik, ki posameznika opolnomočijo.

Nenehno pridobivam nova znanja od domačih in tujih učiteljev, saj sta osebnostna rast in širjenje znanja zame zelo pomembni prioriteti.

Za menoj je mnogo delavnic in seminarjev iz področja refleksoterapije, angelske terapije pri Charles Virtue, joga terapije, reikija, barvne terapije Colour Mirrors, shiatsu, čuječnosti (MBSR, MBCL), skupinske terapije itd., če naštejem le nekatere.

Samo v okviru sistema Access Consciousness® sem se v roku enega leta in pol udeležila sledečih seminarjev : Access Bars® delavnica – 3krat, seminar Temelji – 3krat, seminar Pravi glas za vas (Right voice for you) – 3krat, Bodi ti in Energetic Synthesis of Being (ESB) z dr. Dain Heer, Access Energijski Facelift® – 3krat, 3 day Body class, Aktualizacija z Christel Crawford CF, preko 15 delavnic različnih telesnih procesov in več on-line seminarjev.

Sem soustanoviteljica prvega holističnega centra na Obali.

Pri petnajstih letih sem se začela zanimati za  svet energij in vzhodnjaško filozofijo. Takrat sem pričela vaditi jogo, ki sem jo kasneje začela tudi poučevati. Učiteljski tečaj hatha joga in mudre sem opravila pri Sabrini Meško phD. Vodila sem tečaje joge za odrasle in tečaj družinske joge v Ljubljani ter na Primorskem.  Trenutno se posvečam jogi za otroke z AD/HD, motnjami avtističnega spektra in ostalimi “posebnimi sposobnostmi”.

Stalno učenje, raziskovanje sebe in čudovitih kotičkov našega planeta ter lastna izkušnja preseganja omejujočih vzorcev so me oblikovali v to, kar sem danes.

Sedaj z največjim veseljem posredujem učinkovite tehnike za več svobode in možnosti tudi drugim, saj obožujem delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe.

Toplo vabljeni, da del poti prehodimo skupaj!